Фейсбук Мис Плеймейт Гентиана Халити бяга от България. Скандалната красавица с пиперлив

...
Фейсбук
Мис Плеймейт Гентиана Халити бяга от България. Скандалната красавица с пиперлив
Коментари Харесай

Плеймейтка: Писна ми от всичко, бягам от тази извратена държава

 Фейсбук Мис Плеймейт Гентиана Халити бяга от България. Скандалната хубавица с пиперлив език избухна в обществените врежи:

" Писна ми всеки ден да чета тъжни постове за гаври с хора и животни. Писна ми от измислено родолюбие на хора, които нямат концепция кои са Кирил и Методий. Писна ми от свалки на латиница. Писна ми да виждам 16-годишни девойки, взели участие в оргии, а мен да ме сочат с пръст поради фотоси в “Плейбой ". Писна ми охрани и дилъри на амфети да се вършат на мутри и да им слушам имената във всеки един привет в бар.

Писна ми от 200-левови проститутки, поради които дебелите и импотентни чички си разрешават да ме смъкват. Писна ми от фитнесджии, които чакат гаджетата им да ги устоят. Писна ми от злобарите зад клавиатурата, които са НИЩО, наподобяват НИКАК, мислят НИКАК, изкарват НИЩО и си разрешават с гадните си усти да хулят и бълват най-грозни помиярщини! Писна ми от всички вас. Вие сте едни плюнки за мен. Измислени герои и изгнили души! Ако мога да се махна от тази извратена страна - бих не запомнила, че ви е имало! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР